بیشتر از هر زمانی آجیل بخورید

به گزارش وبلاگ پرودا، آجیل یکی از تنقلاتی است که هواداران زیادی دارد. در این مطلب قصد داریم شما را با خواص درمانی آجیل ها آشنا کنیم.حتما دانستن این نکته برای شما هم جالب است که بدانید مغزهای خوراکی خطر ابتلا به انواع مختلفی از بیماری ها مانند بیماری قلبی، دیابت، و حتی سرطان را کاهش می دهند.

بیشتر از هر زمانی آجیل بخورید

آجیل چیست؟

آجیل هسته یا دانه ای است که به طور گسترده ای در پخت و پز استفاده می شود و یا خود به عنوان یک میان وعده به تنهایی خورده می شود. آنها دارای چربی و کالری بالا هستند.

آنها حاوی یک پوسته بیرونی سخت و غیر قابل خوردن هستند که معمولا برای آزاد کردن هسته در داخل، باید آنها را باز کنید.

خوشبختانه، شما می توانید بسیاری از انواع آجیل را از فروشگاه ها و حتی بدون و پوست و آماده برای خوردن بخرید.1

خواص آجیل به عنوان ماده مغذیمغز دانه ها مواد غذایی پر کالری هستند و منبع مفیدی از مواد مغذی به شمار می فرایند که می توانند سلامت جسم و فکر را تقویت نمایند. برای مصرف آجیل مطمئن شوید که شور و نمکی، بو داده یا پخته شده نباشند. مصرف مغز دانه ها به صورت خام است که می تواند ارزش غذایی مورد انتظار را وارد بدن شما کند تا از خواص آجیل استفاده کنید.آجیل منبع غنی از این مواد غذایی است:

اسید چرب امگا 3

چربی تک غیراشباع و چربی چند غیراشباع

فیبر غذایی

ویتامین آ، ب و ای

مواد معدنی (پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن)

استرول های گیاهی

آرجنین2

اندازه مفید برای مصرف آجیل چقدر است؟آجیل شامل اندازه بسیار زیادی چربی است (حدود 80 درصد آجیل را چربی تشکیل می دهد) و با وجود این که بیشتر این اندازه چربی برای سلامتی مفید است اما باز هم اندازه زیادی کالری دارد. به این علت است که باید آجیل را در حد اعتدال مصرف کنیم. در حقیقت بهتر است آجیل را جایگزین بخشی از موادی بکنید که چربی اشباع دارند مانند گوشت قرمز، تخم مرغ و محصولات لبنی.

طبق نتایج ارائه شده به وسیله موسسه غذا و دارو(FDA)، مصرف روزانه 5/ 42 گرم از انواع آجیل مانند بادام، فندق، بادام زمینی، گردو و پسته می تواند خطر احتمال به بیماری های قلبی را کاهش دهد. البته باز هم باید دقت کنید که مصرف آجیل باید بخشی از رژیم غذایی شما باشد. به این معنی که تصور نکنیم خوردن آجیل و کم نکردن مصرف چربی های اشباع موجود در لبنیات و گوشت می تواند سلامت قلب شما را بیمه کند.3

دلایل قانع نماینده برای مصرف بیشتر آجیل

آجیل و سلامت قلبالبته بسته به نوع آجیل، این موضوع فرق می نماید؛ محققان بر این عقیده اند که بیشتر انواع آجیل دارای مواد زیر هستند که موادی مفید برای سلامت قلب می باشند.

چربی غیراشباع: هنوز علت اصلی این مطلب تعیین نشده اما معلوم شده است که چربی مفید موجود در آجیل سطح کلسترول مضر خون را کاهش می دهد.

اسیدهای چرب امگا3: بسیاری از آجیل ها دارای اندازه خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. امگا3 از انواع مفید اسیدهای چرب است که به سلامت قلب یاری می نماید. این اسیدهای چرب در مواد دیگری مانند گوشت بسیاری از ماهی ها نیز یافت می شوند ولی آجیل یکی از برترین منابع گیاهی آن است.

فیبر: همه انواع آجیل، اندازه زیادی فیبر دارند که باعث کاهش اندازه کلسترول می شود. بعلاوه موجب حس سیری در فرد شده و باعث می شود که کمتر غذا بخورد. مصرف فیبر در پیشگیری از دیابت نیز موثر است.

ویتامین E: البته محققان هنوز به این مطلب اطمینان ندارند ولی فکر می نمایند که ویتامین E می تواند رشد و افزایش پلاک در شریان ها را که موجب باریک شدن آنها و در نتیجه درد قفسه سینه و حمله های قلبی می شود را کنترل و متوقف کند.3

آجیل و یاری به کاهش وزن اگر چه آنها یک خوراکی با کالری بالا هستند اما تحقیقات نشان می دهد که آجیل ممکن است به کاهش وزن یاری کند.

یک مطالعه بزرگ که اثرات رژیم غذایی مدیترانه ای را ارزیابی می نماید، نشان می دهد افرادی که به خوردن منظم آجیل عادت دارند، به طور میانه حدود 2 اینچ (5 سانتیمتر) سایز کم می نمایند که به طور قابل توجهی بیشتر از مصرف روغن زیتون است.

بادام به طور پیوسته نشان داده شده است که باعث افزایش سرعت کاهش وزن می شود. بعضی از تحقیقات نشان می دهد که پسته نیز به کاهش وزن یاری می نماید.

در یک مطالعه در زنانی با وزن بیش از حد تعیین شد آنهایی که به خوردن بادام عادت داشتند کاهش قابل توجهی در اندازه دور کمر داشتند.

با این وجود، اگرچه آجیل کالری بسیار بالایی دارد اما تحقیقات نشان می دهد که بدن شما در طول فرآیند هضم همه آنها را جذب نمی نماید.

به عنوان مثال، در حالی که حقایق تغذیه ای در یک بسته از بادام، ممکن است نشان دهد که مصرف 1 اونس (28 گرم) دارای 160-170 کالری است اما در واقع بدن شما فقط حدود 129 کالری را جذب می نماید.

به همین ترتیب، مطالعات اخیر نشان داده اند که بدن شما به ترتیب حدود 21٪ و 5٪ کالری کمتر از گردو و پسته را جذب می نماید تا مواردی که قبلا گزارش شده بود.1

آجیل و کاهش سطح بالای کلسترول خونمشاهده شده است که مصرف منظم بادام خام باعث کاهش سطح کلسترول تام می شود.

نتایج حاصل از یک مطالعه نشان داده اند که مصرف بادام زمینی به مدت 3 هفته سطح کلسترول LDL را به اندازه 10 درصد کاهش می دهد.4

آجیل و طول عمر بیشترآجیل باعث می شود بیشتر عمر کنید: گزارش ها نشان داده افرادی که بیشتر آجیل می خورند کمتر از بیماری هایی چون سرطان، مسائل قلبی و بیماری های تنفسی می میرند.5

آجیل و تراکم پایین استخوانبادام، فندق، مغز برزیلی و پسته از منابع بسیار مفید کلسیم خصوصاً برای افرادی هستند که از شیر و لبنیات به اندازه کافی استفاده نمی نمایند.

دریافت مقادیر ناکافی کلسیم در دوران نوجوانی باعث کاهش تراکم استخوان و بروز پوکی استخوان (استئوپروز) در دوران های بعدی زندگی می شود.4

آجیل و ناباروری مردانمشاهده شده است که دریافت ناکافی سلنیوم یکی از عوامل موثر در ناباروری مردان است.

آزمایش های متعدد نشان دادهاند که سطح پایین سلنیوم می تواند باعث کاهش تعداد اسپرم شود.

در حالیکه در پی افزایش سطح سلنیوم خون تعداد و تحرک اسپرم ها افزایش می یابد.

مغز دانه برزیلی از منابع بسیار غنی سلنیوم است و مصرف فقط 3 تا 4 عدد از آن در روز نقش موثری در افزایش سطح سلنیوم خواهد داشت.4

آجیل و سلامت رودهآجیل سلامت روده را تقویت می نماید. فقط یک تحقیق نشان داده که مصرف صرفا یک مشت بادام تغییرات قابل توجهی در میکروبیوتای روده دارد.5

پی نوشت:

1.www.7ganj.ir

2.www.digikala.com

3.www.beytoote.com

4.www.hidoctor.ir

5.www.jadidtarin.com

منبع: راسخون

به "بیشتر از هر زمانی آجیل بخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیشتر از هر زمانی آجیل بخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید