گوشت قرمز سرطان زاست؟؛ آنالیز یک ادعای بحث برانگیز

به گزارش وبلاگ پرودا، آیا گوشت قرمز سرطان زاست؟ محققان تردید ایجاد نموده اند. دلیلی ندارد به افرادی که گوشت قرمز دوست دارند توصیه کنیم مصرف خود را کاهش دهند.

گوشت قرمز سرطان زاست؟؛ آنالیز یک ادعای بحث برانگیز

درباره سرطان زا بودن گوشت قرمز تردیدهایی ایجاد شده است. بر طبق ادعای بحث بر انگیز گروهی از دانشمندان، هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم کم کردن گوشت قرمز برای سلامتی لازم است.

به گزارش وبلاگ پرودا؛ محققان از کانادا، اسپانیا و لهستان نسبت به توصیه های تغذیه ای که سازمان های بهداشتی در سراسر دنیا نسبت به مصرف گوشت پیشنهاد می دهند، تردید ایجاد نموده اند. آن ها می گویند، دلیلی ندارد به افرادی که گوشت قرمز دوست دارند توصیه کنیم مصرف خود را کاهش دهند.

این دانشمندان طی مطالعه ای جامع، نتایج مطالعات پیشین با موضوع تأثیر خوردن گوشت قرمز بر زندگی بیش از 4 میلیون نفر را آنالیز کردند. علی رغم نگرانی های موجود، آن ها هیچ شاهدی مبنی بر اینکه گوشت قرمز اعم از گوشت گاو و گوسفند می تواند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان، سکته مغزی یا دیابت نوع دوم را افزایش دهند، نیافتند.

این تیم همچنین بیان کرد شواهد کافی برای اینکه نشان دهد افراد باید میزان مصرف گوشت قرمز را کاهش دهند وجود ندارد. به طور مثال در نتایج پژوهشی که بروی 54000 نفر اجرا شده بود، تعداد افرادی که با کم کردن مصرف گوشت سالم تر بودند، بسیار اندک بود.

مسئولان بهداشت وسلامت برای سالیان طولانی در پی تشویق مردم برای در پیش دریافت رژیم های غذایی جایگزین بوده اند. راهنما های بهداشتی به افراد توصیه می نمایند مصرف گوشت قرمز را به 70 گرم در روز که معادل یک دنده گوسفند یا نصف یک همبرگر است کاهش دهند.

بدن انسان فراتر از یک ماشینِ پیشرفته

مبتلایان به سرطان پوست ملانوما درمان می شوند؟

افراد خوش بین کم تر دچار حمله قلبی می شوند

پژوهش اخیر، مروری بر چند پژوهش بود که در دانشگاه های مک مستر و دالهاوزی در کانادا و همینطور در مراکز تحقیقاتی لهستان و اسپانیا اجرا شده بودند. این پژوهش نتیجه 61 مطالعه پیشین که طی آن محققان سلامت بیش از 4 میلیون نفر را آنالیز نموده بودند، در کنار 12 تحقیق دیگر که طی آن پژوهشگران نتیجه تغییر رژیم غذایی بر سلامت 54000 نفر را آنالیز نموده بودند، بازبینی کرد.

این تیم تحقیقاتی به این نتیجه رسیدند که نتایج تحقیقات پیشین برای آنکه هر نوع توصیه ای درباره چگونه زیستن به مردم ارائه دهند، کیفیت نازلی دارند و نتایج آن ها قابل تعمیم نیست.

درنتیجه تیمی از 14 کارشناس از 7 کشور به مردم توصیه کردند به مصرف کردن روزانه همان مقدار میانگین گوشت قرمز ادامه دهند. آن ها گفتند این مقدار گوشت در آمریکای شمالی و اروپا بین 3 تا 4 بار (پرس غذایی) در هفته است.

نویسنده پژوهش اخیر، بردلی جانسون، که دانشیار دانشگاه دالهاوزی در کاناداست، گفت: برطبق تحقیق اخیر، ما با قطعیت نمی توانیم بگوییم که خوردن گوشت قرمز یا تولید شده می تواند علت سرطان، دیابت یا بیماری قلبی باشد.

در یک مقاله دیگر که در راستای همین پژوهش علمی به نگارش درآمد، دکتر آرون کارول و دکتر تیفانی دوئرتی، از دانشگاه ایندیانا، نوشتند: توصیه کلی، علی رغم توصیه هایی که اکنون وجود دارند، این است که بزرگسالان به مصرف گوشت در سطح کنونی ادامه دهند؛ مگر آنکه خودشان احساس نمایند باید رژیم غذایی خود را تغییر دهند.

قطعاً یافته های جدید جنجالی است؛ اما بر اساس مرور جامع شواهدی است که تاکنون گردآوری شده است.

محققان دانشگاه ایدیانا همچنین بیان کردند، دانشمندان باید از انجام مطالعاتی که تأثیر مصرف گوشت قرمز را صرفاً با مشاهده مردم آنالیز می نماید، دست بر دارند.

آن ها گفتند، دلیلی که نتایج پیشین بسیار ضعیت بودند این است که این مطالعات آنقدر مبهم انجام شدند که نمی توان بین مصرف گوشت قرمز و سلامتی ارتباطی مستقیم پیدا کرد.

کارشناسان نسبت به نتایج پژوهش اخیر به دو دسته مخالف و موافق تقسیم شده اند.

پروفسور تیم کی، از دانشگاه آکسفورد، گفت: شواهد بسیار جامعی وجود دارد که نشان می دهد خوردن گوشت تولید شده عامل سرطان روده است- این ارتباط به قدری شدید است که سازمان دنیای بهداشت گوشت را از سال 2015 عامل سرطان زا اعلام نموده است.

گزارش های جدید نتایجی شبیه همان گزارش های سابق دارند، اما تأثیرگذاری را به شیوه ای متفاوت توصیف می نمایند؛ شیوه ای که با اجماع عمومی در میان کارشناسان محقق در زمینه سرطان تفاوت دارد.

دکتر دیوید نونان، پژوهشگر دیگری از دانشگاه آکسفورد نیز گفت: توصیه کردن به کاهش مصرف گوشت، حد اقل باعث می گردد تعداد بیشتری از مردم مصرف گوشت خود را به حد متعادل برسانند.

حتی اگر این کار باعث گردد که عده ای مصرف گوشت را از میزان میانگین به میزان زیرِ میانگین کاهش دهند، باز هم، با توجه به نتایجی که در زمینه مضرات مصرف گوشت وجود دارد، کسی ضرر نخواهد کرد.

تحقیقات جدید چیزی درباره خطرات فردی نمی گویند؛ حتی اگر ما باور کنیم که در بهترین شرایط از بین 1000 نفر فقط 12 نفر با کاهش مصرف گوشت قرمز یا تولید شده کمتر دچار بیماری شده اند؛ باز هم هیچ کس نمی تواند با قطعیت بگوید، شما یکی از آن 12 نفر نخواهید بود.

سازمان دنیای بهداشت، گوشت قرمز را به عنوان یکی از سرطان زا های احتمالی و گوشت تولید شده را به عنوان سرطان ز ا اعلام نموده است؛ به این معنی که مصرف گوشت با سرطان مرتبط است.

مرکز تحقیقات سرطان انگلستان می گوید در گوشت قرمز سه نوع ماده شیمیایی هست که با آسیب رساندن به سلول های روده می تواند باعث سرطان روده گردد.

دکتر جیوتا میترو، رئیس بخش تحقیقات در صندوق تحقیقات دنیای سرطان، گفت: مهم است به یاد داشته باشیم که مصرف گوشت قرمز و تولید شده فقط بخشی از رژیم کلی و الگوی ورزشی ماست؛ و نامحتمل است که غذا های خاص عوامل خطر واحدی در ایجاد یا محافظت ما در برابر سرطان باشند.

در عوض، تلفیقی از الگو های متفاوت رژیم غذایی و فعالیت فیزیکی در طول زندگی است که شما را در مقابل سرطان مصون یا آسیب پذیر می نماید.

منبع: The DailyMail

ترجمه: سایت وبلاگ پرودا

منبع: فرادید

به "گوشت قرمز سرطان زاست؟؛ آنالیز یک ادعای بحث برانگیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت قرمز سرطان زاست؟؛ آنالیز یک ادعای بحث برانگیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید